Snipeveien

Norsk prosjekteringsmal 16 02_U.etg 03_1.etg 04_2.etg

Familien skulle overta det barndomshjemmet til far i huset. Og samtidig bevare historien.

Nøkkelinfo
Hvor: Røyken kommune
Størrelse på tomten: 2338m2
Størrelse på tiltak: BRA 250,4m2
Status: Rammetillatelse Mars 2014

Oppdrag

Det gamle huset var ikke tilrettelagt for en moderne familie da det hadde for få soverom og liten stue samtidig som inngangspartiet var trangt med begrenset mulighet for lagring.
Familien ønsket å ta vare på eksisterende bygg. Det ble bygget to nye tilbygg som huser henholdsvis inngangsparti og soverom samt tilleggsareal til stue. Disse skiller seg tydelig fra hovedhuset i fasong og farge for å tydeliggjøre historien.

Løsning

Det er satt inn store glassflater både i gammelt bygg og tilbygg for å trekke inn den flotte utsikten. Fra det ene tilbygget er det blitt tilgang til hage og eksisterende takterrasse over garasje. Det andre tilbygget er satt på søyler over en ny carport.

Resultat

Far i huset har fått nytt soverom og mor har fått eget bibliotek med utsikt mot fuglekassene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s